Verksted

Verksted med erfarne folk fra båtbransjen

Faglærte mekanikere med lang erfaring i båtbygging og reparasjoner av alle typer påhengsmotorer og innenbordmotorer sikrer kvalitet på det vi utfører. Også installasjon av motorer, drev, elektronisk utstyr, baugtrustere og annet utstyr har vi bred erfaring med.

 

Båtløft

Hvis båten skal opp. Vi har løftekapasitet for båter opptil 35 tonn i vår Marin Travelift. Her kan seilbåter løftes med riggen oppe, og kan settes på land for reparasjoner eller stoffing. Båter under 6 tonn tar vi med trucken. Også seilbåter med riggen oppe. Kontakt oss for priser på løftetjenester.    

Servicebåt

Alle som ferdes i skjærgården i Kragerø vil ikke unngå å se vår servicebåt. Servicebåten er et viktig ledd i beredskapen vi har overfor våre kunder. Vi tilbyr flere tjenester med vår servicebåt; assistanse ved behov, henting og levering av båt til og fra opplag samt andre serviceoppdrag.    Kontakt Terje Kiil (tlf 35 98 47 63).

Vinteropplag

Vinteropplag innendørs Hos oss finner du seks store haller med plass til over 400 båter. Med innendørs lagring står båten både trygt og frostfritt, og med sjøen i umiddelbar nærhet tar det kort tid å sette båten ut eller ta den opp. Vårt unike opplags- og lagringssystem går ut på at båten hentes i vannet …

Contact Form Powered By : XYZScripts.com