Tilbake til Motor

Suzuki

suzuki-outboard-propellersKiil-Sandtangen AS har vært forhandler av Suzukimotorer siden 1989 og har i en årrekke sørget for at eiere av Suzuki båtmotorer har fått fagmessig og god service.

Suzuki har i mange år vært ledende innen utvikling av 4-takts påhengsmotorer. Dette har resultert i stillegående, effektive og pålitelige motorer med god driftsøkonomi.

Denne utviklingen har gjort at påhengsmotorer har fått en renessanse – fra å være billige alternativ til innenbordsmotorer til å bli et motoralternativ som har mange fordeler i forhold til innenbordsmotorer – også i stadig større båter.
Ingen tvil om at det også frigjør plass ombord.

Ved å konvertere hele vårt utvalg av utenbordsmotorer til miljøvennlig og effektiv 4-takts-teknologi, har Suzuki frembrakt flere avanserte teknologiske innovasjoner enn noen annen produsent, og har dermed et forsprang i bransjen på både kraft, ytelse og kvalitet. Dette har gitt oss et komplett utvalg av 4-takts utenbordsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og som har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter mer enn noen gang.
Suzuki tilbyr nå den mest omfattende serien av miljøvennlige og effektive 4-takts uten-bordsmotorer, og kan tilby båtfolket den beste kombinasjonen av ytelse, holdbarhet, enkel bruk, og levetid uansett klasse. 
Er du ute etter det beste i kraft, presisjon og ytelse, se da på Suzukis modellutvalg.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com